IPK U13 joukkueen kuulumisia
Julkaistu: 28.03.2021 00.00

IPK U13 joukkueen kuulumisia

IPK U13 joukkue sai poikkeuksellisena vuonna pelata kaikki sarjapelit, joista viimeinen pelattiin kotihallissa lauantaina 20.3.2021 vieraaksi saapunutta Le-Ki:ä vastaan. Nyt on hyvä aika hieman miettiä kauden tapahtumia.

Joukkueessa pelaa tällä hetkellä 19 pelaajaa, joiden lajitaidot ovat kehittyneet monipuolisesti ja sitä kautta joukkueena pelaamisen taso on noussut selkeästi. Pelaajat ovat ottaneet hienosti vastuuta tekemisestään ja täyttäneet oman roolinsa joukkueessa.

Joukkueen tinkimätön asenne ja hyvä motivaatiota harjoittelussa on näkynyt suoraan pelisuorituksissa. Pelien onnistumiset ovat ruokkineet itseluottamusta ja uskoa omaan tekemiseen sekä ennakkoluuloton ja rohkea pelaaminen on siivittänyt voittoihin, jopa sarjan kärkipään joukkueista.

Voittoja tärkeämpää on kuitenkin pelaajien kasvaminen joukkueeksi, jossa kavereiden onnistumisista iloitaan vähintään yhtä paljon kuin omistakin.

Vaikka sarjapelit on nyt tältä kaudelta pelattu, niin luistimet eivät jouda vielä naulaan. Kevään aikana luvassa ainakin muutama ystävyysottelu, myös harjoitusten jatkuessa normaalisti.

Seuran uusimmat

Innostava Pelaaminen Kehittää

                                 IPK