IPK U14 – sarjakausi päättyi kultajuhliin
Julkaistu: 03.04.2022 00.00

IPK U14 – sarjakausi päättyi kultajuhliin

IPK U14 ansaitsi sarjapelituloksellaan paikan Final Four AA U14 lopputurnaukseen, joka pelattiin Kuopiossa Lippumäen jäähallissa.

Ensimmäisessä pelissä vastaan asettui Sukika Suonenjoelta. Pelin voittajalle oli tarjolla paikka finaaliin ja heti pelin ensiminuuteilla tuli selväksi, että kumpikin joukkueista haluaa tuonne. Nopea tempoinen ja vauhdikas peli eteni tasaisesti kiekon löytäessä tiensä vuoroin kummankin joukkueen maaliin. Lopulta IPK pääsi kuskin paikalle ja eteni finaaliin. Vastustajaksi finaaliin selvisi Jokipojat punainen.

Finaali alkoi Ipk:n osalta loistavasti. Pelaajamme järjestivät maali-ilottelua, onnistumisia tuli vuoroin jokaiselle. Pienellä miehityksellä liikenteessä ollut Jokipojat taisteli hienosti loppuun saakka, mutta joutui taipumaan tällä kertaa IPK:n voittoon. Kapteenilla oli kunniatehtävä ripustaa kultaiset mitalit joukkuekavereiden kaulaan. Voittajille oli hymyt herkässä, pitkän kauden uurastus palkittiin parhaalla mahdollisella tavalla.

Vaikka sarjakausi on päättynyt, eivät luistimet jouda vielä naulaan. Ensi viikonloppuna joukkue suuntaa Vesileppis Cup turnaukseen ja pääsiäisenä on vuorossa IS-turnaus. Fiilistellään hetki tämän päivän saavutusta ja palataan jatkamaan harjoituksia hallille taas keskiviikkona.

Seuran uusimmat

Innostava Pelaaminen Kehittää

                                 IPK