Syksyn sadonkorjuu: hienoja hetkiä, sinnikkyyttä ja tiimityötä!
Julkaistu: 16.01.2022 00.00

Syksyn sadonkorjuu: hienoja hetkiä, sinnikkyyttä ja tiimityötä!

Iisalmen Peli-Karhut Juniorit U12- joukkueen vuoden 2021 päätöspelit pelattiin kotihallissamme Iisalmessa joulukuun puolessa välissä ja kevätkausi on jo käynnissä. Vilkaistaanpas pikkuisen selän taakse, mitä kaikkea syksyymme mahtuikaan!

Kesällä 2021 joukkueen harjoituksia pidettiin ulkosalla pyöräillen, juosten ja koripalloa pelaten. Jäät tulivat halliin heti elokuun alussa, ja lenkkarit vaihdettiin hokkareihin. Saimme uusia pelaajia riveihimme ja nythän meitä on peräti 26! Syyskuussa Haapajärvi kutsui meidät perinteiseen Proestore- turnaukseensa ja piipahdimme Kajaanissakin pelaamassa Hokkia vastaan. Kauden ensiaskelista lisää linkistämme: Iisalmen Peli-Karhut Juniorit ry - Iisalmen Peli-Karhut Juniorit ry - U12 (2010) - Lauma koolle ja takaisin jäälle! (ipk-juniorit.fi).

Lokakuussa sitten polkaisimme virallisen sarjan käyntiin ja heti ensimmäisenä starttasimme Rytkösen kyydillä Outokumpuun. Pientä tukkapöllyä tuli Karjalan kunnailla, mutta eipäs meitä niin vain nujerrettu, kuten raportista ilmi käy: Iisalmen Peli-Karhut Juniorit ry - Iisalmen Peli-Karhut Juniorit ry - U12 (2010) - Karhun selkä taipuu, vaan ei katkea! (ipk-juniorit.fi).

Syksyn edetessä kävimme vielä Kiuruvedellä ja Toivalassa Tuplajäillä. Jokipoikien kanssa tingattiin kaukalon herruudesta marraskuussa ja tulihan sieltä sitten yksi kotivoitto sekä tasapeli! Onnistumisen makua voi kuulostella tiivistelmästämme osoitteessa Iisalmen Peli-Karhut Juniorit ry - Parasta paikan päällä - juniorilätkä! (ipk-juniorit.fi).

Joulukuulle käännyttäessä oli aika valmistautua pienpeleihin, joita pelaammekin sitten vielä kaksi seuraavaa sarjapeliviikonloppua. U12- ikäluokka on viimeinen, joka tätä pelimuotoa noudattaa. Mutta kelataan vielä hetkisen verran taaksepäin, nimittäin joulukuun pelit menivät aivan loistavasti! Iisalmeen saapuivat kiuruvetinen KK-81 sekä Polvijärven junnujoukkue PoU Valkoinen. Pienpeleissähän ei päivitetyn säännön mukaisesti voitto määriydy tehtyjen maalien, vaan voitettujen erien mukaan. Sekä Black että Yellow nykäisivät polvijärveläisiltä niin sanotusti maton alta tykittämällä kirkkaat voittolukemat tauluun! Riemu oli suorastaan käsinkosketeltavissa ja kiekkokansan kannustus kaikui hallissa!

Eikä mennyt sen heikommin kiuruvetisiäkään vastaan: kummatkin peliryhmät hoitelivat monivuotiset tuttumme ensin reippaalla voitolla ja sen jälkeen vielä periksiantamattomalla tasapelillä! Pelaajien fiilikset olivat aika lailla katossa myös joululomankin lähestyessä.

Pidimme muutamat harjoitukset vielä ennen joulutaukoa. Alkuvuodesta sarja alkoi sunnuntaina 9.1. Joensuussa. Kipakka pakkanen siivitti matkaamme Karjalan kunnaille. Hallissa kaikui nauru oheisharjoittelunkin aikana ja hyvällä sykkeellä lähdimme kohti ensimmäistä pienpeliä. Kiteeläinen vastustaja, Jääsudet, jäi heti alussa raapimaan tyhjää! Sekä Black että Yellow ottivat kirkkaasti voitot molemmista peleistä. Joensuun omat pojat ja tytöt, eli Jokipojat Valkoinen, koettivat tehdä meille samoin, mutta sinnikkään taistelun jälkeen pelit päättyivät tasapeleihin. Kylläpä ruoka maistui tuollaisen päivän jälkeen!

Lienee sanomattakin selvää, millainen fiilis kotimatkalla oli! Bussin takaosassa kaikui musiikki ja iloinen puheensorina, pikkuisen herkkujakin taidettiin syödä. Joensuun reissu oli kyllä aika tyylikäs joululoman lopetus!

Työ jatkuu kotikonnuilla harjoitellen sekä hallissa että tekojäällä. Seuraavaksi saamme vieraita Kuopiosta, kun sunnuntaina 30.1. pelaamme viimeisen kerran pienpelejä. Katsomoon ei vielä pääse kannustamaan, mutta automaattikameralla varustetuissa halleissa pelattavat pelit ovat nähtävillä maksullisessa Leijona TV- palvelussa, jonka logo näkyy kulloisenkin pelitapahtuman yhteydessä Leijonat- tulospalvelussa.

Ottakaa seurantaan myös joukkueen Instagram @ipkjuniorit2010!

Kuvat: Darren Rose, Tommi Lehto, Ulla Heikkinen

Seuran uusimmat

Innostava Pelaaminen Kehittää

                                 IPK