Karhun selkä taipuu, vaan ei katkea!
16.10.2021 12:21 Uutiset / U12 (2010)

Karhun selkä taipuu, vaan ei katkea!

Kahden perättäisen otteluviikonlopun putki vie veronsa ja nyt karhunpennut vetäytyvät ansaitulle tauolle hiomaan raatelutassujaan vähän terävimmiksi – kuritusta tuli sekä Karjalan kunnailla että Kiuruvedellä!

U12- joukkueen sarjakauden ensimmäinen peli siirrettiin pidettäväksi Joensuun sijasta Outokummussa lauantaina 2.10. Bussimatka sujui mukavasti hyvissä tunnelmissa, vaikkakin koleassa säässä. Isäntäjoukkue, kolmella peliryhmällä pelaava Jokipojat, näytti ensimmäisessä pelissä hieman taipuvan Blackin alla, mutta kiipesivät kuitenkin niskan päälle kuuden maalin erolla 9 – 3. Jokipojat Musta pisti myös Yellow’a vyön alle heti perään pelatussa toisessa ottelussa tehden 13 maalia IPK:n kuutta vastaan, vaikkakin annoimme muutaman kerran hallin raikua läpiajon aikana.

Joensuulaisten toinen peliryhmä, Jokipojat Punainen, ei päästänyt karhuja yhtään sen helpommalla. Piiskaaminen jatkui ja paine pysyi vierasjoukkueen päädyssä. Blackin iltapäivän saldoksi tuli 3 maalia, ja punanutut raivasivat tiensä verkolle 18 maalin verran. Viimeisille jäille luistellut Yellow paukutti kotijoukkueelle kolme hyvää iskua, muttei se riittänyt nujertamaan Jokipoikien voittoputkea – isäntä ei osoittanut suinkaan karjalaista vieraanvaraisuutta tullessaan kutsumatta kylään Peli – Karhujen selän taakse 18 kertaa.

Sunnuntaina 10.10. oli jälleen aika kohdata vanha ystävämme Kiuruveden KK-81 paikallisessa jäähallissa. Vierailevana mokkena saimme pelipäivän aamuna mukaamme U13- joukkueen maalivahdin Olivian – kiitos avusta! Yellow ja Black pelasivat ensimmäisen pelin vastakkain, ja Black kipusi neljän maalin erolla voiton puolelle.

Heti perään Black palasi kaukaloon ottamaan mittaa kotijoukkueesta antamatta periksi, jolloin tasainen kamppailu tuotti molemmille joukkueille 5 maalia. Yellow ei aivan yltänyt samoihin tuloksiin, vaan KK-81 pyöräytti suureksi yllätykseksi huimat 15 maalia Peli-Karhujen yhtä vastaan. Vierailu maitopitäjässä oli hyvin hämmentävä – voitonnälkä on edelleen kova, eikä periksi anneta, vaikka lunta tuli tupaan päivän päätteeksi!

Tämän joukkueen yksi vahvuuksista on edelleen se, että pysymme joukkuetovereidemme tukena haastavinakin hetkinä. Pelaajat ovat löytäneet jokainen paikkansa joukkueessa ja heillä on jo kokemuksen tuomia havaintoja peleistä takanaan. Kausi ei kenties alkanut aivan toivotunlaisella tavalla, mutta vielä on runsaasti pelejä jäljellä. Tiivistämme edelleen rivejämme, ladomme pohjatyön kunnolla ja heitämme sekaan vielä ripauksen sisua!

Sisua tarvittiin myös viime kaudella alati muuttuvien ja tiukentuvien rajoitusten takia, mutta nyt pystymme jo iloisena kutsumaan kotipeleihimme yleisöä kannustamaan. Iisalmen jäähallin junioritoimintaa tukeva kioskimme Karhunpesä palvelee hallilla aina sarjapelien aikaan. Karhunpesää pyöritetään talkoovoimin tasaisesti kaikkien juniorijoukkueiden kesken. Kotijoukkojen arvokas tuki näkyy joukkueiden toimihenkilöiden panoksen lisäksi myös muun muassa sarjapelien aikana tehtävissä toimitsijavuoroissa. On ilo nähdä vanhempia ja muita läheisiä mukana toiminnassa ja hallilla!

Tervetuloa sunnuntaina 31.10.2021 seuraamaan U12- joukkueen seuraavaa pelipäivää! Tuolloin otamme revanssia Jokipojista sekä tunnustelemme, miten pelit maittavat kiteeläisten Jääsusien kanssa. Kiekko lentää jäähän klo 11:50. Pelaamme päivän aikana 4 peliä, joista jokainen on 50 minuutin mittainen. Siihen saakka käymme ahkerasti kaukalossa harjoituksissa unohtamatta ansaittua syyslomaakaan. Nähdään hallilla!

Kuvat Darren Rose


   
Lisää uutisia
U10 (2012)
«  Joulukuu   »
Kategoriat