U11 Kauden ensimmäiset pelit
16.10.2021 14:36 Uutiset / U11 (2011)

U11 IPK - KalPa

Lauantai, lokakuun 9. päivä ja kauden avaus!

Ai että, tätä on odotettu! Pitkä ja huolellinen valmistautuminen kauteen aloitettiin näiden innokkaiden pelureiden kanssa heinäkuun puolenvälin jälkeen ja nyt startattiin kohti Joensuuta klo 8.30. Pelipäivä on kiva päivä!

Joensuun Kiekko-Poikia vastaan meillä oli määrä pelata neljä peliä kahdella joukkueella. Viime hetken poisjääntien vuoksi osa pelureista pelaisi useammankin pelin, joten ennen koitosta tankkasimme mahat täyteen ABC Marjalan noutopöydässä. Ruoka oli hyvää ja sitä oli riittävästi, nam ja kiitos.

Joensuun Mehtimäen harkkahalli otti meidät hienosti vastaan ja se aina yllättää, miten hienot kopit siellä on! Viimeistään nyt jokainen oli valmis ja Otto "Irmeli" Hiltusen DJ ämyrit toivat meille lisää taisteluintoa kaukaloon - lämpät otettu, mailat teipattu, hymy naamalla ja luistimet kireällä pääsimme vihdoin jäälle - meidän joukkueen ensimmäiseen ison kentän pelitapahtumaan!

Päivä tarjosi meille upeita elämyksiä - tulostauluun katsomatta pelit tarjosi kaikille kentällä olleille kehittäviä pelejä, sitä ihastelimme yhdessä Kiekko-Poikien valmentajien kanssa.

Pari peliä vietiin, yhden väänsi kaveri viimeisen sekunnin maalilla niukkaan maalin voittoon ja viimeinen taisteltiin, mutta kaikkensa antaneena taivuttiin. Kaiken kaikkiaan päivän saldo jäi kirkkaasti plussalle - niin paljon on jokainen mennyt eteenpäin.

Kotimatka Iisalmeen oli leppoisa ja klo 22 paluu jäähallille alkoi varmasti jo tuntua. Silti - kyllä noissa bussimatkoissa on taikaaa - kertakaikkiaan kiva päivä!

Joensuusta Kalpan kimppuun, vkl toinen pelipäivä su 10.10!

Yön yli nukuttuamme meillä oli heti seuraavana päivänä uusi koitos, suuri ja mahtava ystävämme KalPa saapui Karhun kotiluolaan sunnuntaina myöhäisiltapäivän peleihin. Kahden pelin saldona oli jälleen kerran tasainen pelitapahtuma, jossa kaveri vei ensimmäisen matsin ja Peli-Karhut toisen. Mahtavaa venymistä ja erittäin mukaansatempaavaa junnulätkää molemmilta joukkueilta!

Katsojat, joita lehtereille oli kerääntynyt kiitettävä määrä näkivät luistelevan, taistelevan ja yhteenhiileen puhaltavan kotijoukkueen. Tästä on hyvä jatkaa eteenpäin, tervetuloa hallille seuraamaan jatkossakin IPK U11 iloisen joukkueen reipasta menoa.

Samalla iso kiitos yhteistyökumppaneillemme tuesta ja kannustuksesta tämän mukavan harrastuksen parissa!


   
Lisää uutisia
U10 (2012)
«  Joulukuu   »
Kategoriat