Juha Honkanen takaisin seuratomintaan
19.10.2020 16:53 Uutiset / Pääsivusto

Juha Honkanen takaisin seuratoimintaan

Juha Honkanen on Ipk-juniorit ry:n uusi johtokunnan varajäsen. Sen lisäksi Ipk-juniorit ry on Juhan koulutustyöpaikka eli hän hankkii koulutukseen liittyvää osaamista käytännön seuratyöstä. Seuramme johtokunta on nimennyt Juhan mm. vastuuhenkilöksi Tähtiseura projektiin. Tervetuloa takaisin seuratoimintaan Juha.

Tulen keskittymään Iisalmen Peli-karhut Juniorit ry:ssä markkinointiin ja valmentajien/ohjaajien tukihenkilönä toimimiseen.

Markkinointi asioissa otan mielelläni vastaan kaikilta hyviä ideoita/ehdotuksia ja mietitään kuinka voisimme ne yhdessä toteuttaa.

Valmentajille tulen olemaan se henkilö päivittäisessä arjessa, jolle voi purkaa ajatuksiaan valmentamisesta, valmentajana olemisesta tai mistä tahansa päivän kuumasta puheenaiheesta.

Tulen seuraamaan kaikkien ikäluokkien harjoittelua ja pelaamista kauden aikana, joten tulkaa ihmeessä kysymään tai ottakaa muutoin yhteyttä jos jokin askarruttaa mieltä. Voidaan yhdessä vaikka katsoa harjoitteita ja toteuttaa ne jäällä tai oheisissa yhdessä. -Juha-


   
Lisää uutisia
Iisalmen Peli-Karhut Juniorit ry
«  Toukokuu   »
Kategoriat