Kauden 2022-2023 sarja avaus viikonloppu
Julkaistu: 02.10.2022 00.00

Joukkueessa on 26 poikaa ja joukkue pelaa U11 sarjan lohkossa 8 kahdella joukkueella, IPK/LL-89 Yellow ja IPK/LL-89 Black vaihtelevin kokoonpanoin.

IPK/LL-89 U11 joukkueen sarja-avaus viikonloppu on takana päin. Ensimmäiset sarjapelit pelattiin lauantaina 1.10 Kiuruveden jäähallissa. Vastaan tuli molemmissa peleissä KK-81. Pelit pelattiin isolla kentällä 50 minuutin juoksevalla ajalla. Ensimmäinen peli päättyi Yellowin voittoon 2-5 ja toinen peli päättyi Blackin tappioon 10-2.

Sunnuntaina 2.10 pelattiin harkkapeli KalPaa vastaan. Pelattiin isolla kentällä 3 x 20 min erät juoksevalla ajalla. KalPa oli kova vastus ja vei voiton. Loppua kohti parannettiin peliä ja sen kertoo kolmannen erän vieminen IPK/LL-89 joukkueen tehdessä erän ainoan maalin. Hyvä me!

Saatiin hyvää harjoitusta mm. isolla kentällä pelaamiseen sekä lentäviin vaihtoihin. Nyt saadaan treenata nelisen viikkoa ennen seuraavia sarjapelejä, jotka pelataan pienkenttäpeleinä.

Seuraavat sarjapelit on kotipelit sunnuntaina 30.10 Iisalmen jäähallissa.