IPK Leijonakiekkokoulu 2022-2023 alkaa.
Julkaistu: 08.08.2022 00.00

IPK Leijonakiekkokoulu 2022-2023 alkaa.

Leijona-kiekkokoulu on 8-vuotta ja nuoremmille tytöille ja pojille tarkoitettu kiekkokoulu, jonne ovat tervetulleita kaikki, taitotasoon katsomatta.

Leijona-kiekkokouluissa tulevaisuuden kaapokakot ja noorarädyt opetetaan luistelun ja jääkiekon saloihin leikin varjolla, ikä- ja taitotasot huomioiden. Ohjaajat ovat koulutettuja ja tarvittaessa jäälle pääsevät pienimpien harrastajien mukana myös lasten vanhemmat.

Varusteiksi riittävät alkuun luistimet, maila, ristikollinen kypärä ja kaulasuoja sekä sisäjäälle soveltuvat vaatteet. Jääkiekkovarusteet ehtii hankkia myöhemmin, jos kiekkokärpänen puraisee ja lapsen jääkiekkoharrastus jatkuu iän ja kokemuksen karttuessa. IPK junioreilla on kattava varusteiden kierrätys järjestelmä ja sieltä löytyy varusteita harrastamisen aloittamiseen. Kysy lisää varusteista.

Kiekkokoulussa harrastuskertoja on normaalisti 1-2 viikossa syyskuulta maaliskuun loppuun. Harjoittelemme pääsääntöisesti sunnuntaisin jäähallissa aamupäivällä, joitakin poikkeuksia kauden aikana kuitenkin tulee johtuen jäähallin varaustilanteen vuoksi. Tekojään valmistuttua kiekkokoululla on myös yksi vuoro siellä.

Leijona-kiekkokoulu alkaa viikolla 37 sunnuntaina 18.9.2022 klo 10:10 Iisalmen jäähallissa.

Tervetuloa mukaan IPK junioreiden toimintaan.

Ilmoittaudu mukaan IPK:n Leijona-Kiekkokouluun kaudelle 2022-2023: https://www.ipk-juniorit.fi/uutiset/41460/ipk-kiek...

Lisätietoa IPK:n Leijona-Kiekkokoulusta:

Junioripäällikkö Jouni Jaatinen

Puh. 050-5591371

jouni.jaatinen@ipk.fi

Innostava Pelaaminen Kehittää

                                 IPK