Kapteeniston kuulumiset
Julkaistu: 14.10.2022 00.00

Kapteeniston kuulumiset

Syksy alkaa pikku hiljaa taittua talveen päin ja ensimmäiset pelit ovat pelattuna. Nyt onkin hyvä hetki kysyä kapteeniston mietteitä alkaneesta kaudesta ja kapteenina olemisesta. Yleisesti pelaajat ovat tyytyväisiä kauden aloitukseen, toki parannettavaa löytyy aina. Alkusyksyyn on mahtunut niin tiukempia kamppailuja kuin maalikimaroita. Voitot tuntuvat aina hyvältä, mutta kapteeniston mielestä parhainta joukkueessa olemisessa on kaverit. "Ja joukkuehenki", lisää Topi Tajakka. Myös valmennustiimi ja kehittävät harjoitukset nousevat tärkeiksi osiksi joukkueessa olemista.

Samu Airaksinen toteaa, että kapteenina oleminen on hänelle hieno juttu. Kapteeniston mielestä kapteenina olemiseen liittyvät vahvasti vastuun ottaminen ja joukkuekavereiden tsemppaaminen. Hyvän kapteenin ominaisuuksiin pelaajien mielestä kuuluvat myös vastustajan kunnioittaminen, tsemppaaminen ja yleisen kurin pitäminen. Hyvä kapteeni johtaa omalla esimerkillään.

Kapteeni Samu Airaksinen odottaa kaudelta 2022 -2023 paljon voittoja ja joukkueen kehitystä. Muut yhtyvät tähän, onnistumisia toivotaan niin yksilötasolla kuin koko joukkueelta. "Jatkopeleihin olisi mukava päästä", toteaa Mikki Pennanen. Harjoitus ja peli kerrallaan kohti tavoitteita!


Innostava Pelaaminen Kehittää

                                 IPK