Valmentajan yhteenveto U14 syksyn aloituspeleistä
Julkaistu: 27.10.2022 00.00

Valmentajan yhteenveto U14 syksyn aloituspeleistä

Joukkue aloitti kauden 22-23 Kajaanista elokuun loppu puolella pelaamalla harjoituspelin Hokkia vastaan. Pelin tulos tyydytti ja siitä oli hyvä jatkaa syksyllä alkaneita harjoitteluita. Syyskuulle oli sovittu harjoituspeli Kiuruveden KK-81 vastaan, mutta peli jouduttiin perumaan. Jääaika ei mennyt hukkaan sillä Kankaan Monttu täyttyi seuran omista pelaajista, kun U14 ja U13 pelasivat vastakkain.


Sarja aloitus pelattiin Toivalan Tuplajäillä, kun vastaan asettui KalPa P Yellow. Peli oli hyvä, vaikka se päättyi kahden maalin tappioon. Seuraavaksi pelattiin kotona ja vieraiksi saatiin Kiuruveden KK-81. Pelissä joukkue pelasi koko viisikon voimin. Joukkueen eteen tehtiin töitä ja noudatettiin yhteistä suunnitelmaa. Se on yhtä kuin VOITTO!

Seuraava peli vei joukkueen Joensuuhun. Joukkueella oli kiva päivä, jonka kruunasi maukas voitto JokiPojat Punaisesta! Pelissä linja pysyi kaikilla samana ja tehtiin mitä parhaiten osataan - pysytään kiekolla, tehdään töitä! Ja sitähän me osataan! Luistin on liukas ja sen eteen on todellakin paiskittu hommia. Sonkajärven Purkumerkki Areena on tullut tutuksi pelaajille. Luisteluharjoituksia tehdään myös tulevaisuudessa.

Ennen syyslomaa ja pientä taukoa pelasimme jälleen Tuplajäillä. Tällä kertaa vastassa oli KalPa E Musta. Peli oli todella fyysinen ja nopea. Joukkue pelasi osittain omaa idea noudattaen - nopeasti kiekolla, hyvällä liikkeellä ja puhtaasti. KalPa vastasi vähintäänkin yhtä hyvin. Peli oli meiltä kauden parasta jääkiekkoa, lopun turhia jäähyjä lukuun ottamatta. Tulos Kalpa 7 ja IPK 5.

Jokainen pelaaja on kasvanut. He ovat oppineet mitä tarkoittaa pelata Logolle, eikä itselle!

Vastuuvalmentaja Juuso Tissari

Innostava Pelaaminen Kehittää

                                 IPK