Kevättä rintapanssarissa ja pilkettä ristikon takana!
28.2.2021 19:46 Uutiset / U11 (2010)

Kevättä rintapanssarissa ja pilkettä ristikon takana!

Tämä kausi on mennyt tutustuessa kainuulaisiin lajitovereihimme. Kevätkauden viimeinen bussimatka tehtiin lauantaina 27.2. aurinkoisessa helmikuun aamussa Vuokattiin. Vuokatti Team Sportiin saimme ensikosketuksen Kuhmossa 7.11.2020 ja toisen kerran heti alkuvuodesta, kun sarjapelit käynnistyivät uudelleen koronarajoitusten hellittäessä hetkeksi ja he tulivat vieraaksemme Iisalmeen. Kyseisen kotiottelun kulkua VTS:ää ja Kuhmon KiVA HT:tä vastaan voi muistella artikkelistamme: Iisalmen Peli-Karhut Juniorit ry - Iisalmen Peli-Karhut Juniorit ry - U11 (2010) - Peli-Karhu ei talviunille jouda - sarjapelikausi käynnistyi jälleen! (ipk-juniorit.fi)


Samat pelurit kohtasimme nytkin ja tällä kertaa VTS:n kotikentällä, upouudella ja nykyaikaisella Vuokatti Areenalla. Luottokuljettajamme Mirja huolehti meidät perille jälleen kerran turvallisesti. Poimimme kyytiin muutaman U10 - pelaajan: aiemmilla pelireissuilla mukana olleet Eino Räsäsen, Otto Hiltusen sekä Aapo Ylhäisen, ja tuoreena vahvistuksena ketjuun liittyi Miko Riissanen, joka myös solahti porukkaan kuin vanha tekijä! Isot kiitokset "kympeille" pelipanoksesta!


Pelaajat asettuivat taloksi ja strategiset pohdinnot alkoivat saman tien. Yellow lähti raikkaaseen ulkoilmaan oheisharjoituksiin, ja sitä myötä varustautumaan päivän ensimmäisen haasteeseen. Iloksemme huomasimme isäntäjoukkueen tekevän kotipeleistään lähetystä Facebookiin, ja tieto siitä kiiri linjoja pitkin Savoon, jossa Peli-Karhujen vanhemmat saivat viritettyä vastaanottimensa peliseurantaa varten. Vuokatti Team Sportin Facebook- sivuilla on tallenne näkyvillä jälkipelifiilistelyä varten.


Ensimmäisen pelin voittajaksi julistautui VTS, maalein 47 - 19, vaikkakin IPK Yellow teki kaukalossa parhaansa. Aivan täyteen kukoistukseen ei vielä päästy, mutta peli on aina peliä, ja siitä tilanteesta noustaan kyllä.


Blackilla kävi hieman parempi mäihä omalla vuorollaan: iisalmelaisjoukkue pani kampoihin ja hanttiin niin kovaa, että Vuokatin oli pakko päästää nallet niskan päälle! IPK:n täräyttämänä kumimuikku ui vastustajan verkkoon peräti 31 kertaa, eli kymmenen maalin erolla lohkesi tämän pelin herruus.


Yellow taputti hanskojaan yhteen voittajapuolikkaansa päästyä takaisin koppiin nauttimaan voitostaan, mutta kauaa ei ehditty lauman jäseniä jututtaa, kun oli jo aika marssia jäälle. Viimeisin kohtaaminen Iisalmen jäähallilla päättyi karhujen voittokulkueeseen, joten Kuhmo haki tässä turnauksessa revanssia ja sen se sai: kuuluttajalla ei ollut Peli-Karhuille aivan niin mieleisiä uutisia kerrottavana pelin päätyttyä numeroin 46 - 21.


Kuhmon KiVa HT nyrjäytti myös Blackin tassun päivän viimeisessä matsissa. Mutta sinnikkäästi, huolimatta tuloksesta 24 - 18, Black jarrutteli Kuhmon voitonmarssia kellon soittoon asti.


Vastuuvalmentajamme Darren Rose kuvaili päivää iloiseksi - pelaajien työnjälki oli siistiä ja peli oli hyvännäköistä. Peli-Karhut käyttäytyivät hyvin edustaen kotiseuraansa kunnialla. Jos hieman häviöt kirvelivätkin, niin suihkussa huuhdeltiin päivän pölyt viemäriin ja lähdettiin Kajaania kohti. Ruokailimme Kajaanin ABC- asemalla kotiruokaa, jonka jälkeen pelaajat saivat juhlistaa viimeistä pelireissuaan joukkueen karkkirahaston turvin. Kotimatka sujui erittäin riemukkaissa tunnelmissa ja jäähallilla odottavat vanhemmat taisivat kuulla bussin tulevan jo kaukaa - joukkue bailasi sydämensä kyllyydestä hyvän musiikin tahtiin! Tunnelma oli huipussaan ja pisti joukkueen aikuisetkin jammailemaan! Kiitokset Vuokatti Team Sport hienosti järjestetystä päivästä ja toivotamme sekä VTS:lle että Kuhmon KiVa HT:lle erinomaista loppukautta sekä aurinkoista kevättä!
Jälleen kerran saimme todistaa ylpeinä sitä, millainen on hyvä, tasainen joukkue ja hyvä joukkuehenki. Jos hyvä tuuri käy, saamme nauttia vielä yhden sarjapelipäivän maaliskuun loppupuolella. Pienpelit, joita tällä kaudella pelattiin ihan ensimmäistä kertaa ja 50% kaikista sarjapeleistä, ovat nyt ohi, ja kotipeleissämme 21.3. pelaamme täyttä kenttää. Viitostien toisessa derbyssä toivotetaan puolestaan Kajaani ja Suomussalmi tervetulleiksi Savoon!


Kuvat: Darren Rose

   
Lisää uutisia
Iisalmen Peli-Karhut Juniorit ry
«  Toukokuu   »
Kategoriat