• Lämpimästi tervetuloa Iisalmeen pelaamaan!

Kankaan Liikuntapuiston alueella sijaitsevat jäähalli, tekojää, uimahalli, jalkapallokenttä, koripallokenttä sekä skeittirampit.

Iisalmen kaupungin jäähalli sijaitsee Kankaan Liikuntapuistossa aivan Iisalmen keskustassa.

Osoite: Untamonkatu 7

74120 Iisalmi

puh. 040 543 4984

Tilat

Jäähallissa on lämpimät ja lukittavat pukuhuoneet joukkueille otteluita varten. Sopimuksesta on mahdollista myös käyttää pukuhuonetta tarpeen vaatiessa varusteiden säilytykseen yön yli, ellei kopeille ole muuta tarvetta samalle ajalle, tästä tulee sopia henkilökunnan kanssa.

Hallissa on myös tila luistinten teroitusta varten. Teroituskopissa on poistoilmaimuri, mutta varsinaiset teroituskoneet joukkueiden tulee tuoda itse mukanaan.

Myös katsomon takana oleva juoksusuora on käytettävissä mm. lämmittelyyn.

Kioskipalvelut

Jäähallissa palvelee IPK- junioreiden kioski Karhunpesä. Kioski on avoinna noin 1h ennen ottelutapahtumaa ja sulkee noin 0,5h pelitapahtuman jälkeen seuramme junioripeleissä.

Kioskissa myydään mm. sämpylöitä, lihapiirakoita, makkaraa, kahvia, teetä, kaakaota, mehua, limppareita, suklaata, karkkeja sekä varusteteippiä.

Kioskissa maksuvälineenä käy käteinen ja pankkikortti.

Edustusjoukkueen Mestis-sarjan peleissä lisäksi myös edustuksen kioski- ja ravintolapalvelut avoinna.

Majoittuminen

Alueemme majoituspalveluihin pääset painamalla linkkejä alhaalta, tämä ohjaa suoraan palvelun tarjoavan yhteistyökumppanimme omille nettisivuille ja näette tarjonnan vaivattomasti.

Ruokailu

Alueemme ruokailupalveluihin pääset painamalla linkkejä alhaalta, tämä ohjaa suoraan palvelun tarjoavan yhteistyökumppanimme omille nettisivuille ja näette tarjonnan vaivattomasti.


www.goldendome.fi

http://www.iltalypsy.fi/fi/lounaslista-iltalypsy-iisalmi.html

www.iltalypsy.fi

www.raatihuone.fi
Innostava Pelaaminen Kehittää

                                 IPK