IPK:n ja Olli Jokisen kiekkoleiri Iisalmessa 7.-10.6.2021
21.1.2021 10:07 Uutiset / Pääsivusto

Olli Jokisen South Florida Hockey Academy & IPK:n kiekkoleiri Iisalmessa 7.-10.6.2021


IPK tuo yli 1200 NHL-ottelun ja kolminkertaisen olympiamitalistin Olli Jokisen maineikkaan South Florida Hockey Academyn Iisalmeen! Neljäpäiväinen kiekkoleiri on avoin kaikille 2007-2012 syntyneille kiekkoileville tytöille ja pojille.

Kesäkuun toisella viikolla järjestettävä leiri on Floridassa toimivalle jääkiekkoakatemialle ensimmäinen laatuaan Suomessa. Leiristä on tarkoitus tehdä jokavuotinen tapahtuma Iisalmen alkukesään.

 • On todella hienoa tulla Iisalmeen tekemään laadukas leiri nuorille kiekkoilijoille. Leirillä toteutamme SFHA:n harjoittelumalleja ja lähestymme toimintaa ilon ja positiivisuuden kautta, kommentoi akatemian perustaja ja valmentaja Olli Jokinen.

  Itsekin Pohjois-Savosta ja Kuopiosta maailmalle ponnistanut Jokinen sai idean akatemian tuomisesta Suomeen viime kesänä.
 • Minulla on tuttuja kavereita IPK:n toiminnassa mukana ja satuimme näkemään viime kesänä. Sitä kautta syntyi ajatus IPK:n ja SFHA:n mahdollisesta yhteistyöstä, Jokinen avaa.
 • Meidän luisteluvalmentaja (Joni Ahmavuo) on ollut koronaviruspandemian vuoksi koko ajan Suomessa ja on jo käynyt Iisalmessa vetämässä luisteluharjoituksia IPK:n junnuille talven aikana, joten yhteistyö on lähtenyt jo käyntiin. Olemme kaikki innoissamme, että Akatemian ensimmäinen leiri on Suomessa tulevana kesänä, Jokinen päättää.

  IPK:n organisaatiossa leiri otetaan luonnollisestikin myös innostuneena vastaan.
 • Tämä on jälleen osoitus meidän alueen mahtavasta yhteisöllisyydestä. Leiriä on ollut puskemassa eteenpäin paljon ihmisiä, joten on hienoa, että saamme vihdoinkin tulla asian kanssa julkisuuteen. Kiitos jo tässä vaiheessa kaikille mukana oleville, Ylisipola päättää.

  Kiekkoleirille ilmoittautuminen avautui torstai-iltana IPK:n omille junioreille, mutta leiri on avoin kaikkien seurojen innokkaille kiekkoilijoille. Leirille otetaan 100 ensimmäistä ilmoittautunutta.

  Iisalmen Peli-Karhut juniorit ry:n valmennuspäällikkö Sauli Tapaninaho on myöskin erittäin tyytyväinen leirin ympärillä vallitsevaan pöhinään.

 • Onhan tämä upea juttu ja piristysruiske meidän toiminnalle. Mahtava saada yli 1200 NHL-ottelun leijonaikoni Iisalmeen jakamaan tietotaitoa meidän alueen junioreille, Tapaninaho kommentoi.

  Lisätiedot:

  Jarmo Ylisipola
  0400 998399
   
Lisää uutisia
Iisalmen Peli-Karhut Juniorit ry
«  Heinäkuu   »
Kategoriat