IPK U11:n oma viitostien derby!
18.1.2021 20:36 Uutiset / U11 (2010)

IPK U11:n oma viitostien derby!


Kevätkauden 2021 alun kolmen otteluviikonlopun putki pitää sisällään kahden kotipelin lisäksi yhden vieraspelin. Suomussalmen Palloseura, SuPS, isännöi vuorollaan pelipäivää, ja IPK U11 sekä Kajaanin Hokki White starttasivat kukin tahoillaan kohti lumista Suomussalmea reippaassa 15 asteen pakkasessa. Pelasimme jälleen pienpelejä, joihin saimme lainaksi 3 reipasta kenttäpelaajaa vuotta nuorempien joukkueesta. Tarvitsimme myös lisäapua mokketiimiin, ja U12- joukkueesta nappasimme päiväksi lainaan taitavan veskarin. Isot kiitokset Olivialle loistavasta verkon vartioimisesta, sekä Otolle, Aapolle ja Severille vauhdikkaasta kenttäpelistä!


SuPS piti vieraistaan hyvin huolta varmistaen isolle joukkueellemme erinomaiset tilat käyttöömme, ja kuuma kahvikin oli odottamassa! Joukkueemme luottokuljettaja Mirja vei meidät turvallisesti ja vakaasti perille vaihtelevasta kelistä huolimatta. 25 pelaajan liikutteleminen varusteineen ja huoltokamppeineen onnistui jälleen varsin mainiosti tehokkaan porukan ansiosta.


Pelikello soi klo 11:00 ja kentälle saapui Kajaanista tuttuja kasvoja! Hokki White luisteli siihen tahtiin IPK Yellow'n päädyssä, että tulosta syntyi väkisinkin: kajaanilaisille junioreille heilahti luvuin 40 - 25 päivän ensimmäinen voitto.


Parikymmentä ansaittua taukominuuttia tehokäyttöön ja uudelleen jäälle! Viiteenkymmeneen minuuttiin mahtui jos jonkinlaista pelitilannetta, eikä jäälle astunut IPK Black myöskään yltänyt punavalkoisten niskan päälle. Maaleja IPK sai kaiken kaikkiaan 26, mutta Hokki White lähti kotimatkalle venytettyään Blackin verkkoa 40 maalilla. Kiitos Kajaanille hyvästä pelistä ja onnittelut voitoista!

Kotijoukkue Keltamustat eli SuPS tuli tällä kaudella toista kertaa vastaamme ja melkoisen tasaväkistä taistoa oli myös tässä matsissa. Iisalmen Yellow antoi jämäkkää painetta kainuulaisten puolelle, muttei ihan päässyt toivottuun lopputulokseen: SuPSin tehtyä 29 maalia jäi IPK vain 9 maalin päähän tasalukemista.


Blackin vuorolla, eli päivän viimeisessä ottelussa, levänneet Peli-Karhut hyökkäsivät sen verran uutterasti, että isännät olivat ihmeissään! Tasapeli ratkesi aivan viime sekunneilla IPK:n vetäessä tyylikkäästi pelin viimeisen maalin ja kaukalosta tultiin ulos voittajina: 25 - 26!


Suomussalmella nähtiin selvää kehitystä pelaamisen tasossa. Vastuuvalmentajamme Darren Rosen mukaan puolustuksen sijoittuminen ja asenne on parantunut, syöttöjä tulee enemmän ja peli on puhdasta. Rose antaa kiitosta siitä, miten hyvin pelaajat vievät valmennuksen ohjeet suoraan kentälle keskittyen hyvin, vaikka pienpeli onkin pelimuotona hyvin vauhdikas ja nopeatempoinen.


U11- joukkue sai myös erityismaininnan siitä, miten järjestäytyneesti ja mallikkaasti he käyttäytyivät vierasjoukkueena. Varusteiden pakkaamisen, siistiytymisen ja ruokailun jälkeen joukkue sai kotimatkalla vähän herkutella ja rentoutua, olivathan he tehneet melkoisen urakan ja päivän työn! Lepo onkin tarpeen, mutta makaamaan ei sovi jäädä: tulevana lauantaina 23.1. koittaa vähän erilainen pelipäivä. Ottelut pelataan oman joukkueen kesken, eli IPK Black kohtaa IPK Yellow'n pitkän kentän pelissä kahden tunnin ajan! Sarjapeleihimme tulee tämän jälkeen pieni hengähdystauko. Lauantaina 13.helmikuuta köröttelemme naapurikuntaan Sonkajärvelle tapaamaan vanhat tutut, KallSin ja KK-81:n, vielä kerran tällä kaudella.


Kiitokset SuPSille hyvin järjestetystä pelipäivästä ja tsemppiä loppukauteen - otteluohjelman toistaiseksi viimeisessä sarjapelissä toivotamme teidät tervetulleiksi vastavuoroisesti Iisalmeen!


Kuvat: Darren Rose

   
Lisää uutisia
Iisalmen Peli-Karhut Juniorit ry
«  Toukokuu   »
Kategoriat