Taitovalmentaja Tomi Runtti
26.4.2021 16:19 Uutiset / Pääsivusto

.

Iisalmen Peli-Karhut Juniorit ry:n päätoimiseksi taitovalmentajaksi on valittu Tomi Runtti Kempeleestä.

Tomi on 26-vuotias liikunnanohjaaja (AMK), ja viimeisimmäksi hän on työskennellyt Italiassa Alleghessa U17- ja U9-joukkueiden valmentajana.

Iisalmen Peli-Karhut Junioreissa taitovalmentajan työnkuvaan kuuluu U10-U12-vaiheen toiminnan tukeminen ja kehittäminen yhdessä joukkueiden valmentajien kanssa, sekä kiekkokoulu- ja U9-vaiheen kehittäminen yhdessä junioripäällikön kanssa. Taitovalmentajan työnkuvaan kuuluu myös työskentely KK-81, LL-89, Kallsi ja VPH-yhteistyöseurojenkiekkokoulun ja U9-vaiheen kehittäminen sekä seuratoimijoiden tukeminen laadukkaan arjen ja pelaajarekrytoinnin parissa. Taitovalmentajan työpanos keskitetään vahvasti yläsavolaisen jääkiekon lastenvaiheen kehittämiseen ja harrastajamäärien kasvattamiseen.

”Taitovalmentajaprojektin nytkähdettyä voimakkaasti eteenpäin viime syksyn aikana, uskalsimme ruveta haaveilemaan Ylä-Savoon omasta taitovalmentajasta. Meillä IPK:ssa on vahvat ja hyvät kokemukset Kalpan taitovalmennuksesta, ja kun oman taitovalmentajan saaminen alkoi näyttää realistiselta, niin koimme sen olevan Ylä-Savon osalta erittäin tärkeä kokonaisuus alueen jääkiekkotoiminnan elinvoimaistamisen kannalta. Hakuprosessissa saimme koulutetun ja vahvasti oppimisen haluisen henkilön tuomaan uutta näkökulmaa alueen lastenvaiheen jääkiekkoon.”

Sauli Tapaninaho, valmennuspäällikkö IPK Juniorit ry.

”Hyvällä ja avoimella mielellä Ylä-Savoon. Kaikkien keskustelujen jälkeen on jäänyt kuva, että ihmiset ovat rentoja ja yhteistyöhaluisia. Odotan, että pääsen hyödyntämään omaa osaamistani lastenvaiheen jääkiekkoon ja kehittämään Ylä-Savon junioritoimintaa. Tietenkin odotan myös yhteistyöseurojen yhteisöllistä meininkiä, jossa asioita tehdään yhdessä yhteisen tavoitteen eteen. Tuon mukanani intohimoa sekä osaamista juniorijääkiekosta ja urheilusta, jonka avulla haluan olla auttamassa ja näyttämässä, kuinka hienoa jääkiekko ja liikkuminen on lapsille kuin muillekin toimijoille sen ympärillä.”

Tomi Runtti, taitovalmentaja

Tomi aloittaa työt 1.8.21

Lisätietoja: Sauli Tapaninaho, IPK Juniorit ry:n valmennuspäällikkö


   
Lisää uutisia
Iisalmen Peli-Karhut Juniorit ry
«  Heinäkuu   »
Kategoriat