Ilmoittaudu mukaan IPK:n Leijona-Kiekkokouluun 2021-2022
4.9.2021 9:23 Uutiset / Pääsivusto

Ilmoittaudu mukaan IPK:n Leijona-Kiekkokouluun 2021-2022

Kiekkokouluun 2021-2022

Leijona-kiekkokoulu on 8-vuotta ja nuoremmille tytöille ja pojille tarkoitettu kiekkokoulu, jonne ovat tervetulleita kaikki, taitotasoon katsomatta.

Leijona-kiekkokouluissa tulevaisuuden kaapokakot ja noorarädyt opetetaan luistelun ja jääkiekon saloihin leikin varjolla, ikä- ja taitotasot huomioiden. Ohjaajat ovat koulutettuja ja tarvittaessa jäälle pääsevät pienimpien harrastajien mukana myös lasten vanhemmat.

Varusteiksi riittävät alkuun luistimet, maila, ristikollinen kypärä ja kaulasuoja sekä sisäjäälle soveltuvat vaatteet. Jääkiekkovarusteet ehtii hankkia myöhemmin, jos kiekkokärpänen puraisee ja lapsen jääkiekkoharrastus jatkuu iän ja kokemuksen karttuessa. IPK junioreilla on kattava varusteiden kierrätys järjestelmä ja sieltä löytyy varusteita harrastamisen aloittamiseen. Kysy lisää varusteista.

Kiekkokoulussa harrastuskertoja on normaalisti 1-2 viikossa syyskuulta maaliskuun loppuun. Harjoittelemme pääsääntöisesti sunnuntaisin jäähallissa aamupäivällä, joitakin poikkeuksia kauden aikana kuitenkin tulee johtuen jäähallin varaustilanteen vuoksi. Tekojään valmistuttua kiekkokoululla on myös yksi vuoro siellä.

Leijona-kiekkokoulu on käynnissä ja mukaan voi tulla uusia harrastajia koko kauden ajan.

Tervetuloa mukaan IPK junioreiden toimintaan.

Ilmoittaudu mukaan IPK:n Leijona-Kiekkokouluun kaudelle 2021-2022: https://www.ipk-juniorit.fi/uutiset/41460/ipk-kiekkokouluun

Lisätietoa IPK:n Leijona-Kiekkokoulusta:

Junioripäällikkö Jouni Jaatinen

Puh. 050-5591371

jouni.jaatinen@ipk.fi


   
Lisää uutisia
Iisalmen Peli-Karhut Juniorit ry
«  Elokuu   »
Kategoriat