U11 Lieksassa
Julkaistu: 21.11.2021 00.00

U11 Lieksassa

Lieksa. Reilun 10 000 asukkaan kaupunki kaukana susirajalla, suuren Pielisen takana. Uusi pelipaikka meidän U11 joukkueelle, uusia kokemuksia ja uusi vastustaja Lieksan Hurtat, uusi ja jännittävä 3vs3 pelisysteemi! 15 vikkeläjalkaista pelaajaa ja 3 maalivahtia saivat varmasti jokainen hien pintaan ja hymyn kasvoille tämän lauantain kiekkopeleissä. Maaleja mätettiin ihan urakalla molempiin päihin, loppujen lopuksi kukaan tuskin lienee edes katsonut kumpi joukkue pelistä käveli voittajana pukukoppiin, sen verran vauhtia oli kaukalossa. Sanotaan nyt kuitenkin, että karhu vei tänään täydet pisteet Iisalmeen - ansaitusti hyvällä joukkuepelillä.

Tänään saimme täydennystä kentälle myös U10 joukkueesta, kiitos Jape ja Vilppo panoksesta sekä Väne U12 joukkueesta maalivahtiavusta!

Pelitapahtuma antoi hyviä eväitä myös uusien taitojen harjoitteluun seuraaville viikoille. Kausisuunnitelman mukaisesti treenaamme luistelun lisäksi syöttämistä, jonka oppiminen onkin yksi tärkeä edellytys joukkuepelin kehittämiseksi.

Kiitos kaikille mukana olleille, on yksi hieno kiekkoreissu taas takana!


Seuran uusimmat

Innostava Pelaaminen Kehittää

                                 IPK