IPK:n ja Olli Jokisen kiekkoleiri Iisalmessa 6.-9.6.2022
Iisalmen Peli-Karhut Juniorit ryJulkaistu: 02.12.2021 00.00

IPK:n ja Olli Jokisen kiekkoleiri Iisalmessa 6.-9.6.2022

IPK tuo toista kertaa yli 1200 NHL-ottelun ja kolminkertaisen olympiamitalistin Olli Jokisen maineikkaan South Florida Hockey Academyn Iisalmeen! Neljäpäiväinen kiekkoleiri on avoin kaikille 2009-2013 syntyneille kiekkoileville tytöille ja pojille.

Kesäkuun toisella viikolla järjestettävä leiri on Floridassa toimivalle jääkiekkoakatemialle toinen laatuaan Suomessa.

  • On todella hienoa tulla Iisalmeen toista kertaa tekemään laadukas leiri nuorille kiekkoilijoille. Leirillä toteutamme SFHA:n harjoittelumalleja ja lähestymme toimintaa ilon ja positiivisuuden kautta, kommentoi akatemian perustaja ja valmentaja Olli Jokinen.
  • Minulla on tuttuja kavereita IPK:n toiminnassa mukana ja sitä kautta syntyi ajatus IPK:n ja SFHA:n mahdollisesta yhteistyöstä, Jokinen avaa.
  • IPK:n organisaatiossa leiri otetaan luonnollisestikin myös innostuneena vastaan.
  • Tämä on jälleen osoitus meidän alueen mahtavasta yhteisöllisyydestä. Leiriä on ollut puskemassa eteenpäin jälleen paljon ihmisiä. Kiitos jo tässä vaiheessa kaikille mukana oleville, Ylisipola päättää.

    Kiekkoleirille ilmoittautuminen avautui torstai-iltana IPK:n omille junioreille, mutta leiri on avoin kaikkien seurojen innokkaille kiekkoilijoille. Leirille otetaan 125 ensimmäistä ilmoittautunutta.

    Iisalmen Peli-Karhut juniorit ry:n valmennuspäällikkö Sauli Tapaninaho on myöskin erittäin tyytyväinen leirin ympärillä vallitsevaan pöhinään.

  • Onhan tämä upea juttu ja piristysruiske meidän toiminnalle. Mahtava saada yli 1200 NHL-ottelun leijonaikoni Iisalmeen jakamaan tietotaitoa meidän alueen junioreille, Tapaninaho kommentoi.

Ilmoittaudu mukaan kiekkoleirille