IPK:n tyttökiekkokoulu ja tyttöjoukkue N10
Iisalmen Peli-Karhut Juniorit ryJulkaistu: 14.11.2023 14.48

IPK:n tyttökiekkokoulu ja tyttöjoukkue N10


IPK TYTTÖ-KIEKKOKOULU

Tyttö-kiekkokoulussa tulevaisuuden meeriräisäset ja susannatapanit opetetaan luistelun ja jääkiekon saloihin leikin varjolla, ikä- ja taitotasot huomioiden. Ohjaajat ovat koulutettuja ja tarvittaessa jäälle pääsevät pienimpien harrastajien mukana myös lasten vanhemmat.

Varusteiksi riittävät alkuun luistimet, maila, ristikollinen kypärä ja kaulasuoja sekä sisäjäälle soveltuvat vaatteet. Jääkiekkovarusteet ehtii hankkia myöhemmin, jos kiekkokärpänen puraisee ja lapsen jääkiekkoharrastus jatkuu iän ja kokemuksen karttuessa. IPK junioreilla on kattava varusteiden kierrätys järjestelmä ja sieltä löytyy varusteita harrastamisen aloittamiseen. Kysy lisää varusteista.

Kiekkokoulussa harrastuskertoja on normaalisti 1-2 viikossa syyskuulta maaliskuun loppuun. Harjoittelemme pääsääntöisesti sunnuntaisin jäähallissa aamupäivällä, joitakin poikkeuksia kauden aikana kuitenkin tulee johtuen jäähallin varaustilanteen vuoksi. Tekojään valmistuttua kiekkokoululla on myös yksi vuoro siellä.

Kiekkokoulun kokokauden (syys-maalis) hinta on 120 €, sisältää vakuutuksen. Ensimmäinen kuukausi ilmaisia kokeilukertoja.

Tervetuloa mukaan IPK junioreiden toimintaan.

Ilmoittaudu mukaan IPK:n Tyttö-kiekkokouluun kaudelle 2023-2024: https://www.ipk-juniorit.fi/lomakkeet/5058/ipk-kie...

Lisätietoa IPK:n Tyttö-kiekkokoulusta:

Junioripäällikkö Jouni Jaatinen

Puh. 050-5591371

jouni.jaatinen@ipk.fi

IPK N10 TYTTÖKIEKKOJOUKKUE

Kaudella 2023-2024 Iisalmen Peli-Karhut juniorit on perustanut yhteistyössä Ylä-Savon jääkiekkoseurojen kanssa tyttöjoukkueen. Tyttöjoukkue osallistuu marraskuussa ja helmikuussa N10 ikäluokan tyttöjen pelitapahtumiin. Pelaajat joukkueeseen kerätään Ylä-Savon seurojen tytöistä, jotka harrastavat jääkiekkoa pääsääntöisesti poikajoukkueissa.

Ipk-junioreiden joukkueisiin otetaan mukaan uusia tyttöharrastajia koko kauden ajan. Tervetuloa tutustumaan!

Lisätiedot:

Jouni Jaatinen - Junioripäällikkö - jouni.jaatinen@ipk.fi - 0505591371

Tomi Runtti - Taitovalmentaja - tomi.runtti@ipk.fi - 0449781305


Innostava Pelaaminen Kehittää

                                 IPK