​IPK U16 MESTIKSESSÄ
U16 (2008)Julkaistu: 24.11.2023 19.29

​IPK U16 MESTIKSESSÄ

IPK U16 joukkue asetti tavoitteekseen päästä Mestikseen ja nyt tuo tavoite on saavutettu. Kovat karsintasarjan pelit tarjosivat koko joukkueelle haastetta ja mahdollisuuden kasvaa sekä pelitaidollisesti että joukkueena. Karsintasarjassa eniten pisteitä keräsi JHT Kalojoelta, IPK:n ollessa omassa lohkossaan hyvänä kakkosena. Lohkon kolme parasta eteni Mestikseen.

IPK U16 joukkueessa pelaa yhteensä 23 pelaajaa. Joukkue on sekoitus sopivassa suhteessa uutta ja vanhaa, pelaajista suurin osa on pelannut samassa joukkueessa aivan pienestä pitäen. Tähän kauteen joukkueeseen liittyi jonkin verran uusia pelaajia, joten samalla kun harjoiteltiin kohti tavoitetta, rakennettiin myös joukkuehenkeä. Joukkue on viettänyt tiiviisti aikaa jäähallilla harjoitellen kolmena tai neljänä iltana viikossa ja tuohon päälle pelejä on ollut lähes joka viikonloppu, pääsääntöisesti viikonloppuna kumpanakin päivänä. Yleensä niin, että toinen peli on saatu pelata kotihallissa, toisen pelin vaatiessa matkustamista, bussin keulan ollessa mm. milloin Oulun tai Jyväskylän suuntaan.

Joukkueen vastuuvalmentaja Kari-Pekka Komulainen iloitsee joukkueen yhdessä saavutetusta tuloksesta. "Hieno saavutus, ja nyt vaan jatkamme harjoittelua edelleen. Pyrimme nostamaan tasoa ja olemaan joka päivä parempia kuin eilen." K-P kommentoi ja suunta katsetta jo tulevaan. Mestiksen 2. lohkossa pelaavat seuraavat joukkueet: Ilves Ak, JHT, IPK, Diskos, JoKi United, RoKi, S-Kiekko ja Jokipojat.

Matka Mestikseen on ollut yhteistyötä. Pelaajilta on vaadittu paljon harjoittelua ja kehittymistä, huolto on toiminut ja osaavaa valmennus on laatinut sopivasti haastavia harjoitteita. Vanhempien talkootyötunnit ja kolme tunnettua k-kirjainta; kustanna, kuljeta ja kannusta ovat mahdollistaneet pelaamisen ja pelireissut. Todella suuressa roolissa ovat olleet kaikki joukkuetta taloudellisesti tukeneet tahot, joille koko joukkue vanhempineen haluaa esittää suuret kiitokset!

Jääkiekko on parasta paikan päällä – tervetuloa kannustamaan meitä kotipeleihin!

Innostava Pelaaminen Kehittää

                                 IPK